MENÜ
3 termék a kategóriában

Egyéb termékek


Papír teafilter

990.- Ft

Eldobható Papír tea filterünk 100% környezetbarát, biológiailag lebomló, organikus anyagból készült, növényi rostok felhasználásával. Természetesen nem csak környezettudatos választás, hanem egészségtudatos is, hiszen a filter klórmentes anyagból készült, ragasztó felhasználása nélkül készült.

A filter L-es méretű (20x8 cm méretű), azaz egyszerre akár 1,5 liter teát is elkészíthetsz egyetlen filterrel. A legjobb bögrével, kulaccsal vagy kannával használni, de egy Teacsipesz segítségével kancsóhoz is ideális. Egy dobozban 100db filtert találsz. Minden filter csak egyszer használható.

Papír teafilter pálcikával

990.- Ft

Eldobható Pálcás teafilterünk 100% környezetbarát, ökológiailag lebomló, organikus anyagból készült, növényi rostok felhasználásával. Természetesen nem csak környezettudatos választás, hanem egészségtudatos is, hiszen a filter klórmentes anyagból, ragasztó felhasználása nélkül készült.

A filter közepes méretű, azaz a legjobb bögrével vagy kulaccsal használni, de ha nagyobb mennyiségben gondolkozol, egy tele kanna vagy kancsó tea elkészítéséhez is ideális választás lehet. Egy dobozban 100db filtert és egy praktikus pálcikát találsz találsz. Minden filter csak egyszer használható.

Teacsipesz

990.- Ft

A Teacsipesz egy okos és biztonságos megoldás, amellyel a papír teafiltereket lezárhatod és a pohár, bögre vagy kancsó szélére akaszthatod.