MENÜ
2 termék a kategóriában

BIO Bloom Organikus Kendermag


BioBloom Organikus Kendermag

5 500.- Ft

Magas minőség Organikus 100% vegán Glutén & laktózmentes Magas fehérjetartalom Sokoldalú fogyaszthatóság ”Mogyorós” íz Hatékony kiegészítője az egészséges és kiegyensúlyozott étrendnek A bio kender élelmiszerek az egészséges és kiegyensúlyozott étrend szerves részét képezhetik. A szervezet egészét támogatják, rendkívül táplálók és ízletesek. A BioBloom Hemp Seeds hámozott és készen áll a fogyasztásra.

 

Ezek az organikus kendermagokat rendkívüli odafigyeléssel és nagy gondossággal hámozták meg és dolgozták fel.
A kész termék magas minőségű, bio minősítéssel rendelkezik és teljes mértékben vegán, glutén- és laktózmentes.

A kendermagok kimagaslóan gazdagok fehérjében, nagy mennyiségben tartalmaznak omega-3- és omega6-zsírsavakat, gamma-linolénsavat és esszenciális aminosavakat, melyek nélkülözhetetlen építőelemei a kiegyensúlyozott és egészséges étrendnek.

Mogyorós ízük miatt a hámozott kendermagok tökéletesen alkalmasak például salátákhoz, müzlihez, pestóhoz és turmixokhoz való keverésére . A sütéshez akár dióhelyettesítőként is használhatók, vagy egyszerűen csak élvezheti önmagában snackként.

 

Egy csomag termék 250 g orgainikus kendermagot tartalmaz.

BioBloom Organikus Kendermag olaj

9 900.- Ft

Értékes, minőségi hozzájárulás az egészséges táplálkozáshoz.” 100 % természetes tisztaság Organikus hámozott kendermagból, gyengéd préseléssel Kiváló minőség Tökéletes Omega-6- Omega-3 zsírsav arány Különösen ízletes, ”mogyorós” íz Hideg- és meleg ételek ízesítésére Bőrápolásra

 

Az Omega-6 és az Omega-3 zsírsavak tökéletes arányának köszönhetően az olaj hozzájárul a kiegyensúlyozott és egészséges táplálkozáshoz, és különösen alkalmas salátákra, valamint különböző hideg és meleg ételekhez.

A gamma-linolénsav tartalma miatt bőrápolásra is használható.